Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

I le amataga o le Tausaga Fou, na asiasi mai ai ofisa tetele o le malo o le malo ma tagata faigaluega o kamupani lava ia e tasi i le matou fale gaosimea, ma faʻasalalau i le taimi sili o televise a le lotoifale.

I le amataga o le tausaga fou, na asiasi atu ai taʻitaʻi o le malo faʻapitonuʻu ma le aumalaga o le silia ma le 10 tusitala i Shandong dongxuya Machinery Co., Ltd. ma faʻasalalau i le taimi muamua i luga o le tele o televise i le lotoifale.O le pule sili o le kamupani dongxuya na taʻitaʻia le tulaga ogatotonu ma luga aʻe o le kamupani e talia ma le mafanafana.

Ta'ita'i o le malo -- e faafofoga i fa'afitauli o lo'o feagai ma atina'e i le gaosiga ma le fa'agaioiga ma o latou manatu ma fautuaga i matagaluega a le malo.

Na faʻafeiloaʻi muamua e le pule sili le asiasiga ma le taʻitaʻiga a taʻitaʻi, ona faʻalauiloaina lea o le galuega talu ai nei a le matou kamupani, le lautele o faʻamoemoega o mea fou malosi, le atinaʻeina o le atinaʻe ma le lumanaʻi fuafuaga fuafuaina, faia se lipoti auiliili, ma talanoa foi e uiga i nisi o fa'afitauli iloga o lo'o feagai ma le atina'eina ma le suiga o le atina'e.

Na fa'alogo lelei ta'ita'i o le komiti a le Malo i le fa'alauiloaina o le pule sili, na fa'aalia le fiafia tele i le su'esu'ega ma le alualu i luma o le atina'e o masini microwave, ma fa'amautu le televave o atina'e.I le taimi lava e tasi, matou te faʻamoemoe e faoa le avanoa o le suiga o le malosi tuai ma le fou kinetic, faʻavaveina le atinaʻeina o pisinisi, faʻateleina ma malosi, ma faia ni sao fou i le atinaʻeina o le tamaoaiga i le lotoifale.Na ia taʻua foi i le isi laasaga, o le itulagi o le a faʻaauau pea ona avea ma "faʻatau faleoloa", faʻamalosia fefaʻatauaiga ma fesoʻotaʻiga ma atinaʻe nofomau, fesoasoani malosi i pisinisi e foia faʻafitauli o loʻo i ai i le atinaʻe, taumafai e fausia se siosiomaga pisinisi ma faʻalauteleina le atinaʻeina o atinaʻe.

Faatasi ai ma le tele o tausaga o le poto masani i le mamanuina ma le gaosiga o masini microwave, e mafai e le kamupani ona tuʻuina atu le fuafuaga sili ona lelei meafaigaluega mo tagata faʻaoga e filifili e tusa ai ma o latou manaʻoga eseese. Matou te faʻaauau pea ona tausisi i le manatu o le manumalo-manumalo atinaʻe, faʻaauau pea ona atiina ae ma faʻafouina. tatou tekinolosi oloa, ma sili atu le fatuina o tau mo tagata faʻatau.Ua naunau e galulue ma uo i le salafa o le lalolagi o loʻo lima lima, vavalalata vavalalata, manumalo i le maketi ma manumalo i le lumanaʻi!

Tala o le kamupani (10)
Tala o le kamupani (8)
Tala fou a le kamupani (16)

Taimi meli: Ian-10-2022